Gratis spel - kör snabbare än döden

Japp, det är allt som krävs, och det är inte så lite det. I detta gratisspel, som heter Doom Rider ska du fly från underjorden och alla skelett. Du måste vara tillräckligt snabb för att nå alla checkpoints i tid.

I gratis spel som detta motorspel krävs en extrem koncentration för att hålla sig på vägen, det är inte så lätt. Ytterligare ett relativt unikt gratisspel är därmed upplagt på gratis spel. Håll till godo!

Andra bloggar om: , , , , , ,

Click the colour and not the word - klurigt gratis spel

Click the colour är ett gratis spel där du får en färg i form av ett skrivet ord, ordet är en helt annan färg skriven. Jag hade enorma problem i början med detta gratisspel, men efter ett tag kom jag igång lite smått. Detta gratisspel är en riktig klassiker som har funnits med ett tag, så varför skulle det inte finnas på gratis spel?

Du har ganska lite tid på dig, det handlar inte om många sekunder. Men det är roligt, och det rekommenderas varmt åt alla som älskar gratisspel (är du färgblind kan det dock komma att vara ett minus).

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Ett bowlingspel på gratis spel

Åh så jag fick till det med titeln till detta inlägg tyckte jag själv, innan jag kom på att jag mitt fantastiska rim faktiskt var två likadana ord. Det här är ett gratisspel där man spelar bowling, nånting som ni kanske kan ha räknat ut vid det här laget. Spelet har ett så otroligt fantasilöst namn som Bowling Play

Detta är ett gratis spel där man ska ställa in sikte, och välja styrka för bästa möjliga resultat. Riktigt segt och tråkigt spel faktiskt, men å andra sidan är jag inte särskilt intresserad av bowling och än mindre av gratisspel som involverar bowling. Men det är osannolikt trist. Du gillar det med största sannolikhet inte heller.

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

Lufthockey återigen på gratis spel

Ja, när man tänker gratisspel online är lufthockey kanske inte det första man tänker på. Air Hockey, som det här spelet heter (Air Hockey betyder faktiskt lufthockey, men på ett annat språk, engelska) är dock ett gratis spel där man spelar just lufthockey.

Åtta olika nivåer måste man gå igenom för att bli champion i detta gratisspel, som jag nog vågar kalla ett sportspel. Jag körde med Sverige men fick stryk av Frankrike i tredje omgången.

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

Servera hamburgare med gratis spel

Allt du använder i detta gratisspel som heter Burger Bustle är musen, närmare bestämt endast vänster musknapp. Det innebär dock inte på något sätt att detta är ett gratis spel som är enkelt. Det finns en hel del man måste tänka på.

När du får en ny kund skyndar du dit genom att klicka på honom/henne. Visa till bordet, ta upp beställning, hämta hamburgare och pommes frites, städa av bordet, allt ska klaras av. Och kunderna blir bara fler och fler. Har du en framtid som kypare? Detta är ett utmärkt gratisspel om du vill testa det.

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Gratis spel uppmanar alla - se upp för trekanter!

I Triangles, ett något udda gratisspel, är man inte bara en, utan två små rosa pluppar som man ska styra samtidigt. Den i den ena rutan styr du med WASD, den i den andra med musen. Detta är ett riktigt svårt men beroendeframkallande gratis spel.

Det blir dessutom svårare, det kommer trekanter från alla håll och kanter som du måste undvika för att inte bli spetsad. Gratisspel online blir sällan så hetsiga som detta gratis spel. Ett roligt, och gratis actionspel som man lätt fastnar för, håll till godo!

Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

Övernaturligt roligt lufthockey-spel på gratis spel!

Det här gratisspelet fastnade jag verkligen för måste jag säga. Ett gratis spel där man är en utomjording som spelar mot en utomjording i någon underlig version av lufthockey. Galactic tennis som spelet heter går ut på att få pucken förbi din motståndare.

Det finns flera nivåer och svårighetsgrader och det är ganska lätt att anvancera i detta gratisspel. Jag kallar det ett sportspel, du får kalla det vad du vill. Lätt att förstå, du använder musen, det är allt.

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Super Mario spel återigen på gratis spel!

Detta Super Mario spel funkar som alla andra gratisspel med liknande namn. Använd piltangenterna till att ta dig framåt och hoppa. Det finns totalt 40 nivåer att ta sig igenom i Mario Time Attck Remix. Det går ut på att hitta den vackra prinsessan.

Super Mario kommer alltid att vara det mest älskade gratisspelet, en klassiker som aldrig dör ut! Gratis spel har redan lagt upp en antal versioner av spelet och räkna med fler!

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Bubbla och trubbla med gratis spel

Ett gratisspel som inte är särskilt likt något annat är Bubble Trouble. I detta gratis spel ska du med hjälp av ett harpun-liknande verktyg spräcka bubblor som då delar sig, ända tills de är så små att de försvinner (positivt).

Blir du träffad av en bubbla förlorar man ett av sina fem liv för dessa bublor är ena riktiga hårdingar. Det finns rejält med nivåer att ta sig igenom, lite smått beroendeframkallande är detta gratisspel.

Andra bloggar om: , , , , , ,

Gratis spel helt ute och cyklar - nytt racingspel!

BMX Highlands är ett oerhört kul gratisspel som går ut på att cykla över kullar och nerför branter. Volter är mycket välkomna och ger fina extrapoäng. Ibland är det lite småklurigt att ta sig upp för branter, man måste ha mycket fart.

Detta är det första gratis spel upplagt här på gratis spel där fordonet är en cykel. Ett historiskt datum, med andra ord

Andra bloggar om: , , , , , ,

Tidernas tråkigaste flygspel gott folk - besök gratis spel!

Emu Lander är ett gratisspel onekligen värt att testa av den anledningen att det är så fascinerande genomtrist att det är svårt att förstå att någon har skapat det. Jag skäms nästan över att lägga det i kategorin flygspel.

Du ska, med din strutsliknande jättefågel, landa på den orange/vitrandiga plattan. Energin får inte ta slut, samtidigt måste du ta så mycket poäng som helst. Ett gratis spel som definitivt går av för hackor.

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Öva inför TG Motorcross med gratis spel

Funky Truck 3 är ett perfekt gratisspel som fungerar ungefär som TG Motorcross (upplagda i flera versioner på gratis spel). Det som gör det här spelet lättare är att man är tillåten att hamna upp och ner utan att man måste starta om. Det som är mindre roligt är att trucken är lite långsammare än motorcykeln.

I detta gratisspel, som ju är ett motorspel, använder du endast piltangenterna. Du får även bygga din egen truck!

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Deras liv ligger i dina händer - gratis spel ger dig livsviktig uppgift!

Ditt jobb är att styra Berg och Dalbanan så att passagerarna får en maximal upplevelse, utan att samtidigt behöva mista livet. Misslyckas du blir passagerarna platta som plattfiskar.

I detta gratis spel som heter Roller Coaster gasar du med höger piltangent och bromsar med vänster. Det är svårt, faktiskt. Koncentration är mycket viktigt i ett gratisspel som detta strategispel, passagerarna litar på att de får träffa sina nära och kära igen. Själv tog jag ihjäl totalt 42 passagerare innan jag tröttnade.

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Gratis Spel calling all fotbollsfantaster!

Jag är själv fotbollsgalning, och fotbollspel, tillhörande kategorin sportspel är gratisspel som verkligen faller mig i smaken. Side Kick 2007 är ett av alla roliga fotbollspel som inte är alltför svåra och som är lätta att förstå.

Du använder piltangenterna och CTRL när du spel. CTRL gör du allt som inte är att röra sig. Med andra ord tackla, skjuta, och passa. Ett enkelt och bra gratis spel helt enkelt!

Om du är väldigt fotbollsintresserad och gillar att hänga med i fotbollsvärlden är fotbollsprofiler.se sidan för dig. Här läggs dagsfärska nyheter upp, tillsammans med analyser, åsikter, och artiklar om våra bästa fotbollspelare. Henrik "Henke" Larsson, Zlatan Ibrahimovic, Fredrik "Freddie" Ljungberg och internationella superstjärnor som Cristiano Ronaldo finns alla att läsa om här!

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Gratis Spel erbjuder dig möjligheten att bli hängd

I Den enorma familjen av gratis onlinespel finns även åtskilliga versioner av Hang Man. Detta är en engelsk version av detta gratisspel, så du får chansen att lära dig lite engelska ord. Olika svårighetsgrader finns att välja mellan beroende på vilken nivå du finner dig vara.

Detta är onekligen en klassiker, ett gratis spel som varit med mycket länge. Du klickar på bokstäverna, och går ett steg närmare döden även om du gissar rätt och får en ny ledtråd till ditt ord! Detta är nånting som jag blev lite överraskad av, då jag är van vid att om man gissar rätt går man fri. Roligt, i vilket fall.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

Motorspel nummer 2 på gratis spel!

Dirt Bike, heter det andra gratis motorspelet i Gratis spel historien. Här finns en rad kluriga banor att ta sig igenom, jag hade själv problem redan på första nivån. Detta gör att det är ett lite smått beroendeframkallande spel.

Du styr med piltangenterna, se till att inte hamna upp och ner, det innebär nämligen en crash (inte positivt). Det går dessutom på tid! Ett gratisspel där man måste tänka på mycket, kort sagt.

Andra bloggar om: , , , , , ,